Пътеводител за гостоприемство и приключения

5-то издание на Пътеводител за гостоприемство и приключения


Пътеводител / Guidebook 2009Петото напълно различно като визия издание на Пътеводителя има амбицията да представя изключително обекти и места извън oтъпканите пътеки, и които в своята съвкупност представляват истинската алтернатива и са носители на визията и националния проект за устойчив и отговорен туристически бизнес: над 100 къщи за гости и малки хотели, всичките 21  обекта  носители на сертификата „Зелена къща”, истински еко туроператори и множество предложения свързани:

- наблюдение на диви животни

- парапланеризъм, колоездене, каякинг

- конна езда сред природата

- 7 информационни центрове към защитени територии

- 14 общински туристически информационни центрове

- приключенски парк

- приключенски програми в България и чужбина

- 11 предложения за винен и кулинарен туризъм

 

С този пътеводител БААТ се стреми да популяризира туризма в селски райони и нетрадиционни дестинации и да подкрепи малкия бизнес като насърчи туристите към потребление на местни услуги за устойчиво туристическо развитие.

 "Пътеводителят, макар и без да е изчерпателен, съдържа всички съставки и подправки,  за да си забъркате сами една вкусна, а някои дори биха казали екзотична манджа от приключения. От нея биха се носили и миризми с ориенталски нотки и финни плодови аромати- напеви, и дъх на дим, защото пътуването в България и днес до голяма степен съдържа нещо магическо и непредвидимо. Това, което обичам и търся при всичките ми странствания по била и междуселски пътеки, е човека. А той в България, дори и да е крайно подозрителен, носи със себе си нещо от духа, от бита и от навиците на онези, старите народи и култури, срещата с които е истинската причина да се пътува и да се ... живее."

Любомир Попйорданов, Председател на БААТ 

Доверете се на този пътеводител!
Използвайте всяка възможност за пътуване!
Открийте България!

Сега можете да разгледате пътеводителя в Интернет. Ако наистина Ви хареса ще ви очакваме в нашия офис за да получите своето копие с 30% отстъпка.

За повече информация: 02/980 76 85 или baatbg@gmail.com


 

 

създадена на 01.10.2012; обновена на 06.04.2015