Профил на обект

контакти

Зелена къща** Хан Мадона
Зелена къща**

с. Фалковец
Цветан Младенов
0898/ 457 198
http://www.madonainn-bg.com
GPS: 43.597689,22.780441

 
галерия

Местоположение
Хан "Мадона" се намира във Фалковец само на 14 км от град Белоградчик, на 52 км. от гр. Видин и на 170 км. от София откъдето започва природният феномен „Белоградчишки Скали”. Ханът разполага с две студия, шест спални, десет двойни и една единична стая. снабдени със собствени санитарни възли, TV и Wi - Fi интернет, както и конферентна зала с 40 места.
Стил и условия в обекта
Ханът е в български възрожденски стил изграден основно от камък и дърво. Разполага с механа с автентичен възрожденски интериор. Салонът на механата е с 60 места, обособени в 2 зали. През летния сезон в градината има още 20 места. Тук може да се насладите на вкусна Българска кухня и неповторимите Торлашки специалитети, както и с да оцените по достойнство местните вина и ракии. В 7 декаровият двор има изградена удобна инфраструктура за приемане на гости с каравани.
Допълнителни услуги
Ще имате чудесна възможност за практикуването на алтернативен, излетен, вело и пещерен туризъм, алпинизъм, лов и риболов, спорт, каякинг и рафтинг. Отправна точка за посещения на „Белоградчишките Скали”, крепостта ”Кaлето”, пещерата „Магура”, крепостта „Баба Вида”, както и множество манастири в северозападна България. Имате възможност да наемете и колело под наем.
Устойчиво развитие
Домакините са привърженици на екологичния начин на живот и се стараят да са отговорни към околната среда. Ханът има собствена пречиствателна станция. Инсталирани са фотоклетки и енергоспестяващи крушки.