Новини, свързани с БААТ

Учредяване на туристически клъстер Зелената България

На 16 ноември 2011 г. на официална среща в хотел Рачев Болярски във Велико Търново инициаторите на Туристически клъстер „Зелената България” ще подпишат договор за съдружие и учредяване на клъстера. Ще бъдат обсъдени и представени на медиите бъдещите дейности на клъстера по популяризирането на България като дестинация за зелен туризъм, създаването на клъстерната идентичност и нейното позициониране на пазара.

дата 11.11.2011, източник: БААТ

целия текст »

Традиционното велошествие по случай Ден без автомобили!

На 22 септември, международния Ден без автомобили, за пета поредна година сдружение „Велоеволюция” организира велосипедно шествие по улиците на София. Шествието е с начален час 11 ч. от площад „България” пред НДК, ще премине по бул. “Васил Левски”, ул. “Г.С.Раковски”, бул. “Цар Освободител” и ще завърши в 12 ч. на пл. „Народно събрание”, където участниците ще се присъединят към официалното откриване на Деня без автомобили.

дата 20.09.2011, източник: Велоеволюция

целия текст »

Симпозиум за съвременно изкуство "Ломея 2011" на 2 и 3.09.

Дирекция на Природен парк "Русенски Лом" ви кани на откриването на изложбите от дванадесетия симпозиум за съвременно изкуство "Ломея 201" при програма, както следва:

дата 01.09.2011, източник: ПП "Русенски Лом"

целия текст »

Велорали “Три Чуки” 2011

Община Чипровци и Адвентура ЕООД ви канят на състезание по планинско колоездене тип велорали “Три Чуки” 2011.

дата 27.07.2011, източник: Adventura

целия текст »

България - домакин на 20-та годишнина на Европейска федерация за селски туризъм – Еврожит

На 07 юни 2011г. България беше домакин на 20-то Общо събрание на Европейска федерация за селски туризъм – Еврожит (www.eurogites.org). По случай юбилея от основаването на федерацията, Българска асоциация за алтернативен туризъм (www.baatbg.org) като член на Еврожит съвместно с Министерство на икономиката, енергетиката и туризма организира прием за делегатите от Еврожит – представители от Австрия, Белгия, България, Великобритания, Германия, Испания, Италия, Латвия, Литва, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия. На общото събрание на Еврожит беше избран нов председател на сдружението – Витория Бранкачо от Италия. Основна тема на обсъжданията беше стратегията за подпомагане на туристическите дейности като подкрепа към земеделието в селските райони.

дата 10.06.2011, източник: БААТ

целия текст »

страница ... 7 8 9  10  11 12 13 ... от общо 21