Новини, свързани с БААТ

Покана за предприемчиви младежи в отговорния туризъм

Българска асоциация за алтернативен туризъм заедно със Solidarity Tracks (Гърция) и D'Antilles & D'Ailleurs (о-в Мартиника, Франция) работи по проекта "Възползвай се от шанса си: Бъди отговорен! Отключи потенциала си на предприемчив младеж, чрез отговорен туризъм" с кратко име "Бъди отговорен"/ "Go Responsible" по програма Еразъм +, дейност К2. Проектът има за цел да подпомогне млади хора между 18 и 30 години в развитието на работни бизнес инициативи в сферата на отговорния туризъм. Процесът на подпомагане включва работа с ментори, които ще подкрепят младежите да разработят в детайл своите идеи и да ги доведат до реализация. Младите хора, участващи в проекта, ще станат част от младежка мрежа в трите партниращи си страни, а част от тях ще имат възможност да общуват помежду си и да обменят опит по време на международно обучение в България, което ще се проведе през месец май 2020 г. В рамките на проекта ще бъдат създадени и онлайн помагала за разработване на туристически бизнес и работа в сферата на отговорния туризъм. Партньорите разработват и карта на предприемачески инициативи в България, Гърция и о-в Мартиника и техни съседни страни.

дата 25.10.2019, източник: БААТ

целия текст »

Устойчив туризъм чрез работа в мрежа и сътрудничество

Проект Sustain-T

дата 20.10.2018, източник: Европейски център за качество

целия текст »

Министерство на туризма набира партньори за "Неочаквана ваканция"

В изпълнение на заложените в Годишната програма за национална туристическа реклама за 2019 година цели, Министерството на туризма предвижда да проведе комуникационна кампания на пазар България, която ще се осъществи през пролетния сезон, точно преди активния летен сезон. Сред целите на инициативата са преодоляване на сезонността, увеличаване броя на нощувките ма българските граждани в страната извън активните сезони, реклама на разнообразните възможности за туризъм в страната и богатото й културно-историческо наследство.

дата 26.09.2018, източник: Министерство на туризма

целия текст »

От 14 до 16 февруари БААТ ще се представи на изложението Ваканция и СПА

БААТ ще предвастави дейността си в рамките на туристичското изложение "Ваканция и СПА" (14-16.02.2019 г.). Всички са добре дошли на щандА на Министерство на туризма. По време на изложението ще имате възможност да се запознаете и с един от членовете на БААТ - домакините от Боженски чифлик.

дата 15.02.2018, източник: БААТ

целия текст »

Отчетно-изборно събрание на БААТ на 13.03.2018 г., 10:00, ул. Будапеща 92А

Уважаеми колеги,

дата 13.02.2018, източник: БААТ

целия текст »

страница  1  2 3 4 ... от общо 21