Членове на Българска асоциация за алтернативен туризъм

Име на лицето/Наименование на организациятаПредставителОписание/Област
Ферити груп Ферзие Мисиркова Къща за гости "Роял" с. Борино - 8 стаи (20 легла)
Смолян
Бюро Радецки ЕООД Сивко Пачев Планински пешеходен туризъм в страната и чужбина, ученически програми, екскурзии
София
Бългaрска хотелиерска и ресторантьорска асоциация - БХРА Благой Рагин Асоцииран член
София
Природен парк Врачански Балкан Николай Ненчев Защитена територия
Враца
Одисея-ин OOД Любомир Попйорданов Туроператор
Специализиран туризъм: планински, еко и селски
София
Пингуин травел Елица Симеонова Туроператор
Индивидуални и групови пътувания до екзотични дестинации. Пешеходен-, вело- и конен туризъм.
Транссибирски експрес.
София
ВИП-Сливен ООД Христо Янев Туроператор, специализиран в организирането и предлагането на алтернативни пакети и пътувания в Сливенска област и в България; On-line резервации на хотели, самолетни билети, коли под наем и т.н.
Сливен
Румен Драганов Румен Драганов Директор на института за анализи и оценки в туризма
София
София
Първоцвет ООД Радослав Цветанов Младенов Хотел-механа “Мадона” – 6 стаи (15 легла). Механата е в старинен стил с национална кухня – до 40 места на закрито и още 30 навън.
Видин
ЕТ Иван Хаджипопов Иван Хаджипопов Къща за гости "Хаджипопова къща"
(18 легла)
Благоевград
Благоевград
Родопа Тур ООД (Косовски къщи) Христо Ралев Косовските къщи са три – Хаджийската, Гаватовската и Елиновската и са дело на майстора Хаджи Георги Станчовски, построил и къщите на Коюмджиоглу и Димитър Георгиади в Стария Пловдив.
Пловдив
Асоциация на екскурзоводите Николай Миндов Асоцииран член
София
София
Федя Аргиров, Аргирови къщи Федя Аргиров Къщите са строени в края на 80-те години и въпреки, че не са носители на особена архитектурна стойност, домакините са създадали атмосфера на уютен български дом.
Смолян
ЕТ ВЕГ- Енчо Ганковски Величка Ганковска Вила „Еко Арт” - Малка селска къща с домати, краставици и кокошки бродещи по двора, много зеленина и слънце. Какво по-екологично от това.
Ловеч
ЕТ Иван Петришки Иван Петришки "Джуджева къща"
Къщата има 150 годишна история. При реставрацията проектът е под контрола на института за паметници на културата. Запазени добре са една много стара греда и една от оригиналните резбовани врати, според която са изработени новите. Предлагат се колела за велопреходи.
Пазарджик
ЕТ Ви-Ге-На-В Надка Кротева Надка Кротева Село Горно Драглище се намира на пътя за Добърско, отстои на 13 км северно от Разлог, в подножието на Рила планина. Летните и зимни пътеки бродят из гората и ще изведат опитните планинари по едни от най-високите склонове на Балканите.
Благоевград
Асоциация на българските туроператори и туристически агенти Байко Байков Асоциран член
София
София
Габи Турс&Консултинг Михаела Кирчева Габи Тур е компания за пътувания, маркетинг, реклама и експертни консултации в областта на туризма. С Габи Тур приключенствате с каяци, колела или пеш из планините и язовирите в България и Родопите. Компанията предлага професионални услуги по управление на дестинациите, дигитален маркетинг и уеб дизайн за туристически фирми.
Кърджали
ЕТ Благовеста Василева Благовеста Василева Ферма в с. Горно поле
Кърджали
Боженски чифлик ЕООД Петър Петров „Боженски чифлик” е мястото, където може да се докоснете до вълшебствата на високопланинската природа, да се запознаете отблизо с живота във фермата и с нейните обитатели, да отморите на чаша билков чай с мед и домашно кисело мляко със сладко от горски плодове, да откриете магията на старите български традиции.

Габрово
Кирил Калоянов Кирил Калоянов Член на екипа на БААТ от 2007 г.
София
Мачирски спорт ЕООД Аспарух Мачирски Еин от водещите туроператори в областта на планинския туризъм и планинските спортове. Фирмата развива дейност от 1998 година. Oсновната идея е девизът на Алеко Константинов “опознай родината, за да я обикнеш ....”. На 08.08.2002 г. беше създаден клуб за спорт и туризъм „Мачирски”.
София
Травентурия Атанас Захариев Туроператор за специализирани пътувания в България
София
Елеонора Йосифова Елеонора Йосифова Член на екипа на БААТ от 2008 г.
София
С раница и колело Весела Генкова Сдружение с нестопанска цел, насърчаващо развитието на устойчив, щадящ околната среда и обогатяващ местните общности туризъм
София
Къща за гости Ян Бибиян Тодор Велков Къща за приятели Фотографство Ян Бибиян
София
Шанти шанти ООД Николай Павлов Преходи със split-board по българските планини
София
Номадия Орлин Илиев Зеление училища, тиймбилдинг, обучения на инструктори по занимания на открито по методика на университета Касел (Германия).
София
Рила Травел ЕООД Петя Дончева Специализирана агенция за културен и пешеходен туризъм и други пътешествия.
София
22.03.2019 г.