Профил на обект

Вила Колор

контакти

Зелена къща** Вила Колор
Зелена къща**

с. Горно Трапе, общ. Троян
Радослав Ковачев
0888 695 288
http://www.villacolour.com/bg.htm
GPS: 42.8688309246969,24.64110035116653

 
галерия

Местоположение
Вила Колор се намира в западния край на с. Горно Трапе на 10 км от Троян. Ако се качите на близкия връх Тодорова могила при ясно време ще се насладите на чудесна панорама към Троянския проход и скалния масив Козя стена, първенецът на Стара планина Ботев и връх Васильов.  
Стил на обекта
Вила Колор е особено подходяща за семейна ваканция в планината. Къщата е цветна не само отвън – в интериорът на всяка стая, дори в банята доминира зеленото, червеното или оранжевото. Гостите предварително могат да заявят меню или сами да си го приготвят, а френските прозорци  на трапезарията създават уюта на зимна градина.
Допълнителни услуги
Радослав Ковачев е сърцат човек, който освен да ви развесели ще ви посъветва как да организирате свободното си време или направо ще ви придружи по някоя от балканските пътеки в търсене на билки, гъби, а ако имате късмет можете да попаднете и на еделвайс.
Устойчиво развитие
Вила Колор притежава сертификат на Пан паркс като място, което предлага устойчив продукт с фокус върху природата. Господин Ковачев е твърдо решен да инвестира в повишаване на енергийната ефективност. Отпадъците се изхвърлят разделно, а тези с органичен произход се компостират.