Профил на обект

Семеен хотел Кралев двор

контакти

Зелена къща** Семеен хотел Кралев двор
Зелена къща**

Банско, ул. Терзи Никола 3
Мариана Спасова
0885 839 476
GPS: 41.832953,23.481578

 
галерия
Местоположение
Хотел Кралев двор се намира в известния курорт Банско и носи името на един от пиринските върхове. Градчето въпреки грубото и интензивно развитие на туризма носи своята атмосфера в старата част, където е хотела. Пирин планина  все така величествено привлича с горите, езерата и живописните панорами на високите върхове. 

Стил на обекта
Новопостроеният модерен хотел предлага 7 стаи и 8 мезонета. Семейство Спасови се грижат лично за своите гости за да сигурни в техния комфорт. Ресторантът предлага традиционни ястия и богато класическо меню в свежа модерна обстановка. Лоби барът е удобен за срещи с приятели, познати и колеги. 

Допълнителни услуги
Безжичната интернет връзка покрива целия хотел. На разположение на гостите има сауна; могат да се поръчат масажни процедури. Домакините предлагат на гостите си разходки из Пирин, приготвяне на пикник. През лятото в Банско се провежда Театралния фестивал през юли, както и Международния джаз фестивал в началото на август.

Устойчиво развитие
Новоизграденият хотел има много добра топлоизолация. През зимата се подпомага от ефективна отоплителна система. Топлата вода се осигурява от слънчеви колектори. Потреблението на електричество е ниско, допълнително заради енергоспестяващи уреди и осветлението на фотоклетки. Месните продукти се доставят от местна кланица.