Профил на обект

Механа и къща за гости Мадона-ин

контакти

Зелена къща** Механа и къща за гости Мадона-ин
Зелена къща**

Белоградчик, ул. Христо Ботев 26
Цветан Младенов
0898/ 457 198
http://www.madonainn-bg.com
GPS: 43.627063,22.688881

 
галерия

Местоположение
Механа и къща за гости "Мадона" се намира в град Белоградчик. Разполага със две спални, три двойни и една тройна стая снабдени със собствени санитарни възли, TV и Wi - Fi интернет.
Стил на обекта
Интериорът на механата е решен в български възрожденски стил – дървен бар и маси, покривки с характерни български шевици, ловни трофеи по стените и старовремска камина. Салонът разполага с 30 места, обособени в 4 сепарета, всяко решено в отделен цвят. През летния сезон в градината има още 20 места. Отсядайки там човек сякаш се откъсва от реалността. Кухнята е традиционно българска, специалитетите са типични за региона Торлашки гозби. Избата на механата предлага прецизна селекция вина и ракии от региона.
Допълнителни услуги
Радослав Младенов е деен човек и от много години заедно със семейството си се занимава с туризъм. Познава района изключително добре и може да ви упъти към интересни и не толкова популярни места в района. Ще имате чудесна възможност за практикуването на алтернативен, излетен, вело и пещерен туризъм, алпинизъм, лов и риболов, спорт, каякинг и рафтинг. Отправна точка за посещения на „Белоградчишки Скали”, крепостта ”Калето”, пещерата „Магура”, крепостта „Баба Вида”, както и множество манастири в северозападна България. Предлагат се и колела под наем, за да могат гостите лесно и екологично да достигнат и до по-далечни красиви кътчета.
Устойчиво развитие
Домакините са привърженици на екологичния начин на живот и се стараят да са отговорни към околната среда.