Профил на обект

контакти

Настаняване Къщи за гости Гърмен хилс
Настаняване

2960 Гърмен, ул.11, № 20
Кристоф Лемер
0899 962203
contact@garmenhills.com
http://www.garmenhills.com/
GPS: 41.597959,23.813397

 
галерия
ГЪРМЕН ХИЛС е нов проект за зелен туризъм, разположен в сърцето на село Гърмен в Югозападна България, на 220 км от София.
 
ГЪРМЕН е село, а също и общински център за околните 12 села, някои от които с развит туризъм: Ковачевица, Лещен, Огняново.
 
Разположен в сърцето на два планински масива, ГЪРМЕН съчетава земеделски, горски и планински райони, запазили непокътната природа.
 
...И близо до съседна Гърция (15км):
 
ГЪРМЕН се намира в непосредствена близост до Гърция (на 15км от границата), нейните антични забележителности, напр. Филипи, и Егейско море между Кавала и Солун, до където можете да стигнете за 90 минути от ГЪРМЕН (115км). 

ГЪРМЕН ХИЛС е място в пълна хармония с природата, разположено на обширен залесен терен.
 
Далече от градския шум, тук ще вкусите спокойствието на място, заобиколено от хълмове и гори, което ще ви позволи да се откъснете от света.
Ще се отпуснете на някоя от терасите, край басейна или на игрището за петанк, или пък ще се насладите на успокояващия пламък в огнището през зимата.
Приоритет при проектирането и изграждането на мястото е комфортът и спокойствието на гостите.
 
Можете да се настаните в:
 
*бившата кошара за овце:
 
Главната къща, Кошарата, е постепенно реновирана и разширявана между 2008 и 2013г.
Тя е душата на ГЪРМЕН ХИЛС, основната й структура е запазена и обновена с оригинални материали.
 
Простираща се на три нива и 300 кв.м, тя има четири стаи с различни размери – ЛАЛЕПРОВАНСАКАЦИЯ и НЕБЕ – всяка със собствена баня, както и кухня и голяма дневна.
 
Кухнята е оборудвана с комбиниран хладилник/фризер, фурна, издукционен котлон, миялна машина, пералня, телевизор Smart107см.