Профил на обект

Къмпинг Велико Търново

контакти

Зелена къща** Къмпинг Велико Търново
Зелена къща**

Драгижево, ул. Васил Левски 70
Ник Кинсън
http://www.campingvelikotarnovo.com/
GPS: 43.066932,25.753804

 
галерия


Очарователният къмпинг Велико Търново, дело на Ник и Ники Кинсън, е разположен само на 15 минути път с кола от Велико Търново в спокойна котловина, между две села с богата история и силни културни традиции. Къмпингът разполага с плувен басейн разположен на висока тераса със зашеметяващи 180 градусови панорамни гледки към красива природа. Това място съчетава от една страна типично българското, но от друга качеството и стандарта на висок клас хотел. Баните разполагат с душове, мивки и тоалетни, безплатна топла и студена вода, автомати за сушене на ръце и сешоари за коса. Осигурени са също и бебешки съоръжения за преобличане, перални и сушилни машини. Там може да намерите и кухня с грил, печка, тостер, електрическа кана и машина за чай и кафе.
Къмпингът залага на пълна гама от домашно приготвени вкусни ястия с местни сезонни продукти, има богат избор от традиционни английски и български ястия, свежи салати, топли предястия, ястия на скара и домашно приготвени десерти. Той също така предлага общо барбекю, музиканти и танцьори на разположение за забавления, демонстрации на готвене, добре квалифицирани сервизи и възможност за измиване на превозното средство, помощ при избор на маршрут и указания за движение в България.
Село Драгижево, мястото в което се намира къмпинга, е известно сред местното население като "село на черешата", защото там се произвеждат  най-добрите  череши в България. То е типична българско село, има невероятна история и жителите му се гордеят с осемте исторически обекта, признати от българското Министерство на културата. В селото има няколко кафе-бара, където местните жители ще ви посрещнат топло.
Това е едно страхотно място, на което бихте могли да се откъснете от сивите делници и да се отдадете на чара на българските традиции.