Новини, свързани с БААТ

Декларация на Общото събрание на БААТ за кризата в българския туризъм и презастрояването

На 27 март 2014г. Общото събрание на БААТ обсъди проблемите пред българския туризъм и проблемите с презастрояването на българското Черноморие и планини и излезе с обща позиция. Единодушното мнение на присъствалите членове на БААТ по горещите теми на българския туризъм, инвестиционната активност, законодателната рамка и като цяло перспективите пред икономиката на България е събрано в декларация.

дата 29.03.2014, източник: БААТ

целия текст »

Конференция на 17.01. по проект за актуализиране на учебната програма във ФСУ на ЛТУ

Имаме удоволствието да ви поканим на първата конференция по проекта ни с Лесотехническия университет - „Актуализиране на учебните програми на специалностите във Факултет „Стопанско управление“. Конференцията има за цел да събере на едно място студенти, преподаватели и представители на бизнеса, които заедно да достигнат до идеи за подобряването на учебната програма в университета. Програмата е разделена на две: Представителна част с информация за свършената работа по проекта и представяне на сектор Алтернативен туризъм, сектор Горска промишленост и Горско стопанство и Фокус групи по сектори за дискусии. Подробна програмата можете да намерите в приложения файл.

дата 10.01.2014, източник: БААТ

целия текст »

Дни на предизвикателствата 3 - 5 декември 2013 г, УАСГ

Наближава краят на една много активна и изпълнена с приключения година, а с него идва и време да направим равносметка на постигнатите мечти, изкатерените върхове и надскочените летви. Както всяка от последните девет години, мястото и времето за това е фестивалът “Дни на предизвикателствата”!

дата 28.11.2013, източник: www.predizvikatelstva.com

целия текст »

Работна среща Велосипеден туризъм – адаптиране на българските условия към ЕвроВело критериите

На 21 ноември 2013 г. в четвъртък, от 10.00 часа, в хотел Даунтаун, София ще се състои работна среща на тема "Велосипеден туризъм – адаптиране на българските условия към ЕвроВело критериите"

дата 08.10.2013, източник: БААТ, проект Iron Curtain trail

целия текст »

Становище по въпроса за втори кабинков лифт на Банско


дата 23.09.2013, източник: Заседание на Управителния съвет

целия текст »

страница  1  2 3 4 ... от общо 16