Новини, свързани с БААТ

Покана за Общо събрание на БААТ на 08.06.2016 в Зала Г8 (ул. Гладстон №8)

На основание чл. 26 ал.1 и ал.2 от ЗЮЛНЦ, Управителният съвет на Българската асоциация за алтернативен туризъм (БААТ) свиква заседание на Общо събрание на БААТ на 8 юни 2016 г. (сряда) от 9:30 ч. в Зала Г8 (ул. Гладстон №8). Общото събрание ще протече при следния дневен ред:

дата 05.05.2016, източник: УС на БААТ

целия текст »

Разрушава ли туризмът света?

Бизнесът свързан с пътуванията променя света, но не винаги към по-добро. Американската журналистка Елизабет Бекер, бивш военен кореспондент в Камбоджа и пътешественик е посветила 5г от живота си, за да докаже тази хипотеза. Резултатът от това разследване е книгата „Overbooked: The Exploding Business of Travel and Tourism“. В нея тя описва експанзията на туристическата индустрия и нейното отражение върху световната икономика, околната среда и културата.

дата 22.03.2016, източник: БААТ

целия текст »

Покана за събрание на Управителния съвет на БААТ на 24.03.

На 24.03. от 11 ч. ще се проведе събрание на Управителния съвет на БААТ в хотел "Даунтаун". Събранието ще се проведе при следния дневен ред:

дата 22.03.2016, източник: УС на БААТ

целия текст »

Становище на БААТ за готвените промени в Закона за туризма

Във връзка с предложенията за промени в Закона за туризма, Управителния съвет на Българска асоциация за алтернативен туризъм изготви становище с основните ни предложения за промяна.

дата 17.03.2016, източник: БААТ

целия текст »

Нещастните случаи на Витоша трябва да спрат, а държавните институции да свършат работата си!

Коалицията от неправителствени организации и граждански групи "За да остане природа в България" е силно разтревожена от инцидентите в Природен парк Витоша в последната седмица – с двамата загинали в лавина и падналото от кабинковия лифт дете. Хората от коалицията изразяват своите искрени съболезнования и съчувствие на близките.

дата 26.01.2016, източник: Коалиция "За да остане природа в България"

целия текст »

страница 1  2  3 4 5 ... от общо 21